Cowboys & Cupcakes: voor cadeautjes en meer!

Webwinkel Cowboys & Cupcakes is een echte aanrader! Je vindt er leuke en betaalbare cadeautjes, vaak met een nostalgisch tintje. Echte Cowboys & Cupcakes toppers voor kids zijn rugzakjes, lunchboxen en lunchtasjes, voor moeders mooie tassen van vilt.

Natuurlijk vind je, hoe kan het ook anders, bij Cowboys & Cupcakes ook een groot assortiment gezellige cupcake vormpjes! Die cupcakes eet je dan natuurlijk van één van die leuke melamine bordjes uit hun assortiment. Voor iedereen is er wel een leuke print bij!

Melamine servies

Verder vind je bij Cowboys & Cupcakes lekker ouderwetse kinderspelletjes, zoals Ezeltje Prik, verkleedspullen, kinderschortjes maar ook woonaccessoires zoals lampen, kapstokjes, memoborden en gezellige keukenspullen.

Cowboys & Cupcakes assortiment

Een cadeautip voor de feestdagen is een audioboek op usb-stick, voorgelezen door kinderen, stuk voor stuk voorleeskampioenen!

Of het nou voor de feestdagen, voor een verjaardag of gewoon voor de leuk is, het is altijd heerlijk shoppen bij Cowboys & Cupcakes. De maand december ontvang je met kortingscode ‘cckids’ 10% korting op het hele assortiment!

Foto’s via Cowboys & Cupcakes.