Gek op papier? Surf dan naar Studio Stationery!

In de webwinkel van Studio Stationery vind je een bijzondere en vrolijke verzameling stationery en producten van papier. Unieke items, over de hele wereld bij elkaar verzameld!

Al sinds klein meisje is Anke van Studio Stationery dol op alles wat met papier te maken heeft. Schriftjes, notitieboekjes, pennen en stickers, ze kon er geen genoeg van krijgen.

Inmiddels heeft ze zoveel bijzondere, vrolijke en unieke items van over de hele wereld bij elkaar verzameld dat het tijd werd om ze te delen met alle stationery en papier liefhebbers.

In de webwinkel van Studio Stationery vind je notitieboekjes, agenda’s, stempels, stickey notes, masking tape, deco tape en stickers. Leuk voor jezelf, maar zeker ook voor cadeautjes. Meiden zijn er gek op!

Winactie Studio Stationery

Wil je kans maken op een heerlijk Studio Stationery win pakket boordevol parels van (en voor) papier? Bezoek dan de site van Studio Stationery. Daar lees je ook hoe je kans maakt op een van de tien notitieboekjes Smiley. Studio Stationery, om blij van te worden!

Foto’s via Studio Stationery.