Lieva Jurkjes, voor de allermooiste jurkjes!

Nu de Sint deze week weer naar Spanje vertrekt wordt het tijd om met de voorbereidingen voor de Kerst te beginnen. Kleed niet alleen je huis mooi aan, maar ook jezelf en de kinderen! Een mooie feestjurk mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Lieva Jurkjes maakt de vaak moeilijke zoektocht naar jurken voor schoolgaande meiden makkelijk. Ze hebben de mooiste jurken ook in grote maten op voorraad! En nog eens voordelig ook, want de sale is al gestart.

Bij Lieva Jurkjes vind je bijvoorbeeld het merk Derhy Kids, mode uit Parijs en voor veel mama’s geen onbekend merk. Zeer kwalitatieve kleding met veel details zoals pailletjes, dubbele naden en kraaltjes.

Rechtstreeks uit Canada komt het merk Deux par Deux. Bijzondere, veel fijngebreide jurkjes waarin angora is verwerkt, lekker aangenaam in de winter. In Canada is dit merk inmiddels een groot succes!

Naast bovengenoemde merken vind je bij Lieva Jurkjes ook de merken PomPom, Seguro, Duns, Japon & Jakje, JNY Design en Quapi. Bezoekers van KIDSwebwinkelen krijgen de maand december hun bestelling gratis thuis bezorgd met kortingscode KIDSWEB!

Foto’s via Lieva Jurkjes.