Proud to be a Rebel!

Rebel Jeans is een relatief nieuw (2010) Nederlands ‘for boys only’ merk. Ze maken stoere kinderkleding voor jongens van 4 tot 12 jaar. Eigentijds en vintage, met een knipoog naar de jaren 50/60 toen James Dean op het witte doek verscheen in ‘Rebel Without a Cause’.

Vintage jeans van Rebel Jeans

Jeans for boys that fit! De jeans van Rebel Jeans zijn ontworpen voor smalle jongens en is door de verschillende wassingen en originele details verkrijgbaar in zowel een stoer, hip of eigenwijs model.

RebelJeans for boys only

Naast spijkerbroeken bevat de collectie jongenskleding van Rebel Jeans ook coole longsleeves, sweaters en polo’s met stijlvol 3D artwork en prints. De shirts zijn van hoogwaardig katoen van zware kwaliteit. Alle items van Rebel Jeans worden maatschappelijk verantwoord en 100% kinderarbeidvrij geproduceerd.

Rebel Jeans for boys only

Rebel Jeans is online bij deze webwinkels verkrijgbaar.

Bestellen in de maanden september en oktober 2011 is extra leuk! Dan is er bij Rebel Jeans een tekenwedstrijd waarmee veel prijzen te winnen zijn. Benieuwd welke prijzen er te winnen zijn? Kijk dan op de website van Rebel Jeans.

Foto’s via Rebel Jeans.