Back to school met Goedeschooltas.nl

Nu de scholen in regio Zuid zijn begonnen en in regio Midden en Noord binnenkort ook gaan beginnen is het tijd om alle schoolspullen van de kids in orde te brengen. De basis is natuurlijk: een goede schooltas!

Goede Schooltas.nl

Bij Goedeschooltas.nl shop je voor mooie en originele schooltassen voor alle leeftijden, van peuter tot tiener. Kwaliteit, veiligheid in het verkeer en duurzaamheid zijn de kenmerken van de hippe rugtassen en andere schoolspullen die deze webwinkel verkoopt.

JIP trolleys

En omdat er meer in het leven is dan alleen maar school, kun je ook voor naschoolse activiteiten de juiste tas vinden bij Goedeschooltas.nl. Denk hierbij aan mooie (reis) trolleys, koffertjes en zwemtassen.

Ruitertassen schooltassen

Bij Goedeschooltas.nl is er voor ieder wel iets te vinden: van een nostalgische Pacman rugtas van Present Time voor je tiener tot een exclusieve leren kleuter rugtasje van het prachtige Belgische merk Ruitertassen.

Lunchboxen en bekers van JIP

Ook vind je bij Goedeschooltas.nl schoolspullen van het merk JiP. Leuk en origineel van JiP zijn niet alleen de schooltassen, maar ook de lunchboxen en bijpassende bekers met de bekende prints en kleuren van Jim de Boer, alias “De Kunstboer”!

Foto’s via Goedeschooltas.nl