Back to the seventies bij Retrokleertjes!

Ben je ook op zoek naar naar kinderkleding die net even anders is dan de algemeen verkrijgbare kleding? Kleding met een nostalgische uitstraling, een retro tintje waardoor je even herinnerd wordt aan vervlogen tijden?

Kleding van Krutter bij Retrokleertjes

Dan hebben wij een leuke webwinkel voor je gevonden die aan jouw wensen voldoen: Retrokleertjes! Je vindt er kleding van veel Scandinavische merken zoals AlbaBaby, Maxomorra, Krutter, Duns, Maxomorra en Tragwerk.

Kinderkleding van Maxomorra bij Retrokleertjes

De kleding die je vindt bij Retrokleertjes bezit het retro element, maar heeft de kwaliteit en duurzaamheid die je vandaag de dag mag verwachten.

Albababy bij Retrokleertjes

Retrokleertjes hecht veel waarde aan de manier waarop de kinderkleding geproduceerd wordt. Daarom verkopen ze uitsluitend kleding die vrij is van schadelijke stoffen en op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

Voor comfortabele, op verantwoorde manier vervaardigde kleding met een nostalgisch tintje en voor leuke retro accessoires moet je bij Retrokleertjes zijn! Goed om te weten: bij Retrokleertjes betaal je geen verzendkosten!

Foto’s via Retrokleertjes.