De leuke en hippe collectie van IKenIK

Webwinkel IKenIK is een trendy en hippe webwinkel met een grote collectie aan baby-en kinderkamer accessoires, textiel, beddengoed, kraamcadeaus, speelgoed en kleding.

coming kids - sweet dreams

IKenIK heeft ongelofelijk veel merken in het assortiment zoals bijvoorbeeld Colorique, Koeka, Taftan, Handed by, CottonBaby, Lief!, Snoozebaby, BamBam en Coming Kids. Je kunt er terecht voor kleine accessoires maar ook voor complete babykamers!

Artikelen van Coming Kids koop je bij Ikenik

Zo kan je bijvoorbeeld deze prachtige babykamer Salt van Coming Kids bij IKenIK bestellen. De meubels hebben een stoere afwerking omdat de structuur van het hout goed zichtbaar is gebleven. Salt is gemaakt van massief hout. De complete babykamer bestaat uit een ledikant, commode, wandrek en een hang/legkast.

Coming Kids collectie bij IKenIK

Bovenstaande accessoires uit de serie Sweetdream van Coming Kids zijn direct mee te bestellen en zorgen voor de perfecte sfeer in de Coming Kids Salt babykamer.

IKenIK noemt zichzelf de leukste en hipste baby & kinderwinkel van Nederland en daar zouden ze gezien het uitgebreide assortiment zomaar eens gelijk in kunnen hebben. Momenteel tot 70% korting en gratis verzending bij IKenIK, kijk op onze actiepagina!

Foto’s via IKenIK.