De online dwaze dagen van de Bijenkorf, mis ze niet!

Het bekende konijn Nijntje van Dick Bruna is nu ook uitgevoerd in een lamp. Deze staande lamp beeldt Nijntje uit in zijn puurste vorm en staat prachtig in elke baby- of kinderkamer! En wat nou zo leuk is……deze week is de lamp met 50 euro korting te bestellen bij de Bijenkorf.

Kinderlamp Nijntje

Want bij de Bijenkorf gaan vanaf 4 oktober de Drie Dwaze Dagen weer van start. Met elke dag spectaculaire aanbiedingen, niet alleen in de Bijenkorf-winkels in het land maar ook online! Op 4, 5 en 6 oktober is er ook in de webwinkel van de Bijenkorf een selectie van artikelen gemaakt die met 20 tot 40% korting te bestellen zijn.

Truien van Mc Gregor en Hilfiger bij de Bijenkorf

Hierbij een greep uit de selectie kinderkleding die met korting te bestellen is: polo’s van Mc Gregor, sweaters/vesten van Tommy Hilfiger, vest en tuniek van Bengh, jas van Vingino, jeans van Scotch Shrunk, etc.

BIjenkorf dwaze dagen met korting op Bengh, Vingino en Scotch Shrunk

Naast kleding is er ook veel speelgoed tijdens de online dwaze dagen van de Bijenkorf, zoals bijvoorbeeld deze decoratieve poef in de vorm van een paddenstoel van Anne-Claire Petit, een mooie retro loopauto van Marquant, een houten speelgoedkeuken van Janod compleet met kookgerei als pannen, pollepels en spatels, etc.

Speelgoed bij de Bijenkorf tijdens dwaze dagen

Op de website van de Bijenkorf is het online aanbod van de drie dwaze dagen te bekijken, mis deze dagen niet!

Foto’s via de Bijenkorf.