Gezinnig maakt gezinsleven makkelijker en leuker!

Op Gezinnig vind je zinvolle producten en inspiratie om de boel thuis lekkerder te laten draaien. Want het is voor veel werkende moeders flink schipperen. De boel thuis plannen, kinderen opvoeden, aandacht voor wie je lief is én jezelf niet vergeten.

Gezinnig week planner

De kunst is je energie te verdelen op een manier die energie geeft. Gezinnig helpt bij een speelse en efficiënte aanpak. Met praktische hulpmiddelen om de spitsuurtijd makkelijker en leuker te maken.

In de webshop van Gezinnig vind je een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks en nog veel meer praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven.

Gezinnig assortiment

Gezinnig ontwerpt ook producten onder eigen label, zoals bijvoorbeeld de leuke ‘kletsboeken’. Slaapklets is de nieuwste in deze serie, leuk om voor het slapen gaan nog even de dag door te nemen.

Gezinnig kletsboek

Een topper uit het assortiment van Gezinnig is de Family Survival Planner. Deze planner is een begrip in drukke gezinnen. Hij is handig en hip, informatief en vrolijk en voorzien van meer dan 1000 kleurige stickers.

Family Survival Planner

De Family Survival Planner 2013 loopt van augustus 2012 t/m december 2013 en is inmiddels te bestellen bij Gezinnig (maar wordt pas begin augustus geleverd).

Foto’s via Gezinnig.