IKenIK, de hipste online baby & kinderwinkel!

IKenIK is een trendy online kids- en lifestyle shop. Je vindt er de leukste en meest trendy producten die er voor kinderen te krijgen zijn.

Muurstickers van KEK Amsterdam

Het aanbod van merken bij IKenIK is zo groot, dat we hier volstaan met het noemen van een paar merken, zoals Dwell Studio, Taftan en KEK Amsterdam. Dit laatste merk heeft fantastische muurstickers waarmee je in een handomdraai de (kinder)kamer een nieuwe look geeft.

Merkenshops bij IkenIk

In de webwinkel van IKenIK vind je ook een aantal zgn. ‘merkenshops’ waar vrijwel het hele assortiment van de merken Colorique, Lief!, Coming Kids en Koeka te bestellen is. Handig bij webwinkel IKenIK is het shoppen op leeftijd: door artikelen te koppelen aan een leeftijd kan je snel en eenvoudig vinden wat je zoekt.

Artikelen van I'm Toy

Bij de selectie van onze producten vindt IKenIK het belangrijk dat producten duurzaam zijn en op verantwoorde wijze worden gemaakt. Een voorbeeld hiervan is het speelgoed van I’m Toy. Dit houten speelgoed wordt gemaakt van de beste kwaliteit ‘ecologisch vriendelijk’ rubberwood uit Thailand en Maleisië.

Bezoek de vernieuwde webwinkel van IKenIK voor het totale assortiment. Leuke actie: tijdelijk betaal je geen verzendkosten bij je bestelling!

Foto’s: via IKenIK