Jipshop: uniek concept voor liefhebbers van handgemaakt en DIY

De Jipshop, ontstaan als webshop voor het label Jip by Jan, is inmiddels uitgegroeid tot een unieke plek voor liefhebbers van handgemaakt en DIY (Do It Yourself).
Janneke Assink, eigenaresse van de Jipshop, zoekt de merken daarop uit.

Bibelotte in assortiment van Jipshop

Het merk Bibelotte bijvoorbeeld sluit naadloos aan op het Jipshop-concept. Ook de collectie van Bibelotte wordt in kleine binnen- en buitenlandse ateliers met de hand gemaakt. Uniek aan de Jipshop is dat je er naast kant-en-klare producten ook stoffen, band, patronen, knopen, fournituren en DIY-boeken vindt zodat je zelf aan de slag kan.

Aanbod kinderkamer accessoires Jip by Jan In de Jipshop vind je ter inspiratie moodboards voor de kinderkamer en voor DIY-projecten. Op die manier combineer je bijvoorbeeld de kinderkamer accessoires met sterren van Little Dutch met de sterrenstoffen van Stenzo voor door jezelf te maken gordijnen, kussentjes en opbergmanden.


Via de Jipshop kan je ook het blog van Janneke bekijken. Naast leuke weetjes vind je er ook kant en klare DIY ‘recepten’. Echt een aanrader, de website van Jipshop, snel kijken dus!

Deze week ontvang je 10% korting op het hele assortiment, kijk hiervoor op onze actiepagina!

Foto’s via Jipshop.