Knuffels en kraamcadeau’s van Mevrouw Schaap

De leukste knuffels en kraamcadeaus vind je in de webwinkel van Mevrouw Schaap. Eigenaresse Sjoukje: “De favoriete knuffel van mijn dochter is Mevrouw Schaap. Het schaapje dat niet van haar zijde wijkt. De naam voor mijn webwinkel was dan ook voor de hand liggend”.

Koffertjes uit assortiment van Mevrouw Schaap

De positieve invloed die een knuffel op een kindje kan geven was de inspiratiebron voor Sjoukje om een webwinkel te starten met producten die troost bieden, rustgevend werken en een vertrouwd gevoel geven. Zo kunnen de warmteknuffels van Cherry Belly ondersteuning bieden bij buikkrampjes. De leuke knuffels van Zoobies (zie actiepagina) kan je ook als kussen en deken gebruiken.

Mevrouw Schaap assortiment knuffels

Mevrouw Schaap heeft ook knuffels van de merken Snoozebaby, Nattou, Frank & Fisher, Teddykompaniet, Wallaboo, Nijntje en Woezel & Pip in het assortiment. Daarnaast kan je bij haar terecht voor een leuk kraamcadeaus zoals o.a. luiertaarten, babykoffertjes en babykransen. Je kan je persoonlijke wensen doorgeven zodat je altijd een origineel kraamcadeau hebt.

Handgehaakte dekentjes bij Mevrouw Schaap

Nieuw in het assortiment van Mevrouw Schaap zijn met de hand gehaakte dekentjes. Het patroon en de kleurstelling kan je zelf kiezen zodat het dekentje helemaal op jouw wensen is afgestemd.

Foto’s via Mevrouw Schaap.