Knuffels van Kenana bij OpzijnPlek

Knuffels van Kenana zijn niet zomaar knuffels, het zijn super knuffelbare knuffels met een (fair trade) verhaal! Ze worden gemaakt door een groep Keniaanse vrouwen die daarvoor een een rechtvaardig loon krijgen uitbetaald.

Knuffels van Kenana Knitters

De knuffels worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De wol is altijd ongebleekt, meestal gekleurd met vruchtensappen of wortelextracten en soms zelfs ongeverfd. De natuurlijke kleuren van de verschillende schapen worden gebruikt om een vrolijk kleurenpatroon te creëren.

Knuffels van Kenana Knitters

Alle ontwerpen worden persoonlijk gesigneerd door de vrouw die het vervaardigde. Iedere knuffel is daardoor uniek. En aangezien ook ieder kind uniek is gun je ze toch een Kenana knuffel? Deze maand zijn een aantal knuffels met 25% korting te bestellen bij webwinkel OpzijnPlek.

OpzijnPlek ontwikkelingsmateriaal

Bij OpzijnPlek kan je ook terecht voor duurzaam spel-, speel- en ontwikkelingsmateriaal. OpzijnPlek is daarom ook een ideale webwinkel voor iedereen die in het onderwijs zit en/of voor speltherapeuten! Het materiaal is, indien mogelijk, ecologisch geproduceerd en voegt iets toe aan de ontwikkeling van kinderen.

Foto’s via OpzijnPlek, meer informatie over het fair trade project van Kenana vind je hier.