Nieuw in de collectie van Ster&Co: Kidsonroof

Terug naar de bronnen van het leven, dat is wat het in 2005 opgerichte designlabel Kidsonroof wil. De oprichters Romy Boesveldt en Ilya Yashkin willen de band tussen het moderne stedelijke leven en de natuur versterken. Webwinkel Ster&Co heeft dit mooie label aan de collectie toegevoegd.

Kidsonroof creatief speelgoed

Een duurzame benadering en het stimuleren van verbeelding en creativiteit van kinderen bepalen de kern van alle Kidsonroof ontwerpen. Ilya is van oorsprong geschoold als architectonisch vormgever. Zijn ontwerpen zijn ingenieus drie dimensionaal. Romy neemt de styling voor haar rekening.

Totem collectie van Kidsonroof

Het speelgoed van Kidsonroof is ideaal voor de vakantie. Met de Totem collectie kunnen kinderen bouwen en spelen en daarbij hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten. De Totem collectie is volledig gemaakt uit gerecycled karton.

Kidsonroof bij Ster&Co

Kidsonroof bewijst dat ecologisch speelgoed niet duur hoeft te zijn. En al helemaal niet met de ‘spring’ kortingsactie van Ster&Co! Kijk voor deze kortingsactie op onze actiepagina.

Assortiment van Ster & Co

Naast artikelen van Kidsonroof heeft Ster&Co een uitgebreide collectie met van alles wat onder de noemer ‘Great Stuff For Kids’ valt. Denk hierbij aan tassen, badkleding en trendy color jeans van o.a. de merken Bakker Made With Love, Cimarron Jeans, Dushi Go With Flo!, Room Seven, Zebra Trends, Zee&Zo en 4BB2.

Foto’s via Ster&Co.