Nieuw merk in Nederland: Numero 74

Omdat het zoeken naar mooie, vintage meubels en accessoires voor de in te richten babykamer niet lukte zagen de Italiaanse Nancy en Franse Poupy een gat in de markt en zijn aan de slag gegaan.

Assortiment van Numero 74

Het resultaat is Numero 74, een label met een mooi assortiment van vintage en handgemaakte producten voor kinderen. De collectie kussens en beddengoed is uitgevoerd in prachtige materialen en mooie vergrijsde en verweerde kleuren.

Dekens en tassen Numero 74

In Nederland is het label exclusief verkrijgbaar bij Authentique Mignon. Het merk is niet alleen leuk voor je kids maar ook voor jezelf!

Travelbags van het label Numero75

Dat geldt zeker voor deze geweldige reisassen. Ze worden geleverd inclusief reisdeken, kussen, etui, notitieboek en pen! De reistas is natuurlijk ook goed als verzorgingstas te gebruiken. Bij Authentique Mignon verkrijgbaar in de kleuren taupe, grijs en dusty pink.

Kussens van Numero 74

De handgemaakte collectie is erg goed te combineren met unieke vintage kids meubels & accessoires die je kan bekijken op de site van Numero 74. Als je iets ziet op de website van Numero 74 wat niet bij Authentique Mignon op de site staat, laat het dan weten. Het betreffende artikel kan voor je besteld worden. Deze week korting op Numero 74, kijk op onze actiepagina!


Foto’s via Numero 74 en Authentique Mignon
.