De collectie 2012 van Sebra staat online

De nieuwe catalogus van het Deense Sebra Interior staat online met weer veel leuke nieuwe producten in prachtige kleurstellingen. De collectie is weer zoals je gewend bent van Sebra: kleurrijk en fantasievol.

Collectie 2012 Sebra

Nieuw dit seizoen zijn de prachtige grafische prints in twee kleurthema’s. De collectie van Sebra is enorm breed: van gehaakte poppen tot bedjes en van verschoonkussens tot hippe stoeltjes. De accessoires worden gemaakt van natuurlijke materialen en ogen zacht en vrolijk.

Accessoires van Sebra

Sebra onderscheidt zich door de combinatie van oude ambachten (zoals haken en breien) met hippe designs. Het gebruik van pastel tinten met een knipoog naar de jaren 60/70 is kenmerkend voor dit Deense merk. De collectie bestaat uit kussens, beddengoed, dekens, gehaakte en gebreide knuffels, houten puzzels, slabbetjes en meubeltjes.

Accessoires kinderkamer van Sebra

Topstuk, en inmiddels een beroemd Scandinavisch ontwerp, uit de collectie is het Kili baby- en juniorbed. Een prachtig handgemaakt houten bed dat meegroeit met je kindje zodat het bed wel 7 jaar mee kan. Artikelen van Sebra zijn online te bestellen bij deze webwinkels.

Foto’s vía Sebra.