Twee nieuwe merken in assortiment Kixx-Online

Dat je bij Kixx-Online heel veel kledingmerken vindt wist je natuurlijk al. Aan die uitgebreide collectie zijn onlangs weer twee nieuwe merken toegevoegd: Le Big en B by Bridget for girls.

Het Nederlandse Le Big bestaat al vanaf 1977 en brengt elk seizoen weer een mooie collectie maillots, leggings, sokken en accessoires.

Beenmode van Le Big

Le Big beenmode en accessoires zijn uniek in design, kleur en kwaliteit. Omdat alle Le Big accessoires en basics met elkaar te combineren zijn, kun je oneindig veel outfits samenstellen.

B by Bridget t shirts voor meisjes

Nu ook verkrijgbaar bij Kixx-Online: B by Bridget. Na een succesvolle introductie van deze collectie in 2011 komt Bridget Maasland nu met een t-shirtlijn speciaal voor meisjes van 2 t/m 14 jaar (maten 92 t/m 164). De t-shirts zijn rijkelijk versierd en bewerkt en gemaakt van de mooiste materialen.

B by Bridget GIRLS

De t-shirts zijn op speciale manieren behandeld waardoor ze een echte eigen look krijgen. Bovendien zorgen de unieke prints en versiersels dat de shirts heel herkenbaar zijn. Bekijk de collectie bij Kixx-Online!

Foto’s via B by Bridget en Le Big.