VTwonen junior collectie

De junior collectie van VTwonen, o.a. verkrijgbaar bij Basiclabel en Cocoon Wonen, is voor alle hippe kids voor die toe zijn aan echte meubels en leuke accessoires. De collectie bestaat o.a. uit een functionele bedbank, lockerkast, XL letterbak, bureau, ladekast en houten letters en tekens voor aan de wand.

VTwonen collectie

De collectie is gemaakt van massief grenen en kan in de favoriete kleur van je kids geschilderd worden om hun kamer om te toveren tot iets unieks.

VT wonen junior collectie

Dit ‘stapelbed’, gemaakt van onbehandeld multiplex, is ideaal als er regelmatig een vriendje of vriendinnetje komt logeren. Het bovenste bed is er binnen no-time afgetild en zo liggen ze allebei even hoog gezellig naast elkaar.

collectie VTwonen

Ook leuk is het bureau met handige uitsparingen onder het blad. Pennen, potloden en papier heb je zo altijd binnen handbereik. En dat dit bureau niet alleen leuk is voor een kinderkamer zie je hierboven!

VT wonen junior collectie

Een bestseller uit het assortiment is de hierboven afgebeeld bedbank. Aangekleed met kussens en knuffels fungeert dit bed als gezellige bank, ideaal voor de tienerkamer! De VTwonen junior collectie is o.a. verkrijgbaar bij Basiclabel en Cocoon Wonen.

Foto’s vía VT wonen.