Win een (kraam)cadeau pakket van Bambam!

Leuke winactie van KIDSwebwinkelen in samenwerking met Eigenwijzz! Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Dan is het te winnen cadeau pakket van BamBam echt wat voor jou!

Accessoires van BamBam

Met als uitgangspunt ‘een baby is perfect in eenvoud’ en met een groot gevoel voor stijl en mode lanceerde Nicolette Meijer in 1992 in Amsterdam een heel nieuw concept in babyland. Het merk Bambam staat voor eigentijdse trends met een klassieke knipoog. Bambam biedt alles voor baby’s van 0 tot 1 en meer.

BamBam baby accessoires

Bambam is vertrouwd en vernieuwend tegelijk, van hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd verrassend betaalbaar. Bambam heeft de leukste kraamcadeau’s voor jezelf, je baby, een familielid, een vriend of collega. Wil je het hieronder afgebeelde (kraamp)cadeau pakket van Bambam winnen? Dat kan bij Eigenwijzz, de lifestyle winkel voor baby, peuter, kleuter en kids!

Accessoires van BamBam

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is antwoord te geven op de vragen: hoelang bestaat het merk Bambam al en hoeveel BamBam artikelen biedt Eigenwijzz aan?

Mail je antwoord voor 15 februari naar info@kidswebwinkelen.nl. De winnaar krijgt het kraampakket (bijtring, drinkfles, petje, sokjes en een bal) leuk verpakt opgestuurd.

15 februari: de winnares van het (kraam)cadeau pakket is: Margery Mulder uit Heerhugowaard!

Foto’s vía Eigenwijzz en BamBam.