De Imps & Elfs baby lifestyle collectie

Maak bij webwinkel Authentique Mignon kennis met de bed- en badlijn van het merk Imps & Elfs. Naast de geweldig leuke kledingcollectie is Imps & Elfs zich ook gaan richten op een lifestyle collectie.

Het resultaat is een supermooie lijn met de naam Baby Lifestyle. Prachtig beddengoed in hippe kleuren als china blue, golden yellow, apple green, raspberry, off white, grey en dark grey. Kleuren die perfect matchen bij de kleding collecties waar Imps & Elfs al zo om bekend is.

Er wordt alleen gebruikt gemaakt van de allerbeste organische materialen zoals organisch, zacht badstof en de hoogste kwaliteit katoensoort. De perfect afgewerkte artikelen uit de textielcollectie, zoals dekentjes, ledikantlakens en foulards zijn op elkaar afgestemd.

Ook de badlijn is prachig. Wat dacht je bijvoorbeeld van de swaddle? Deze hydrofiele doek is multifunctioneel en te gebruiken als inbakerdoek, baby handdoek, speelkleed, wieg- of ledikant dekentje, aankleedkussenhoes, omslagdoek en voor in de kinderwagen.

Artikelen uit de Imps & ELfs baby lifestyle collectie zijn een perfecte aanvulling op wat een kind nodig heeft in de eerste vier levensjaren. Je bestelt ze online o.a. bij Authentique Mignon.

Foto’s via Authentique Mignon.