Ferm Living accessoires bij Woonkeet

Ferm Living, opgericht in 2005 door Trine Andersen, is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection.

Het assortiment van Ferm Living bestaat o.a. uit interieurstickers en textiel. Daarnaast is er een grote collectie voor kids. Deze Kids Collection omvat o.a. prachtig beddengoed, kussens en bijzonder mooie houten wandlampjes. Zowel de kussens als houten wandlampjes zijn bij Woonkeet te bestellen.

Nieuw in de collectie van Ferm Living en te bestellen bij Woonkeet is een zacht kussen in de vorm van een paard. Dit kussen leukt de kinderkamer op en kan natuurlijk ook als knuffel gebruikt worden.

Ook bij Woonkeet te bestellen is het muziekmobieltje in de vorm van een paard. Mwt de tonen van Brahms’ wiegenlied is het een origineel kraamcadeautje! Voor de kinderen die nog te klein zijn om op een echt paard te rijden, heeft Ferm Living een grappig speelgoedpaard in het assortiment.

Foto’s via Woonkeet.