Hip en verantwoord gaan samen bij Bambooz!

Bambooz is een webshop met ecologische en fair trade kinderkleding. Bewuste ouders die willen dat hun kinderen er hip en trendy uitzien, zijn bij Bambooz aan het juiste adres!

Naast een grote collectie van 4funkyflavours bestaat de collectie van Bambooz uit veel Scandinavische merken zoals Smafolk, Shampoodle, Katvig, Gro, Popupshop en Moccis. Deze merken laten zien dat verantwoorde kleding ook heel trendy kan zijn!

Ook heeft Bambooz lekker eigenzinnige merken uit andere landen, waaronder Nederland. Zo vind je er bijvoorbeeld Sawadi, Inch by Inch, Teenytini, Froy & Dind, Frugi en binnenkort ook Imps & Elfs en Kidscase.

Iedereen die shopt bij Bambooz geeft hun eigen kids iets moois om te dragen, maar ze geven meer. Bambooz schenkt namelijk ieder half jaar een bedrag aan een aantal goed kinderdoelen. Zo maken ze de wereld een beetje leuker voor alle kinderen!

En nu helemaal. Want naast de kortingen tot 40% op de wintercollectie krijgen bezoekers van KIDSwebwinkelen tot 15 maart 25% korting op niet afgeprijsde kleding bij Bambooz. Kijk voor deze actie op onze actiepagina.

Foto’s via Bambooz.