Met 4funkyflavours “a day in the museum”

Bij Zazou ben je aan het juiste adres voor kleding van het Nederlandse merk 4funkyflavours. Dit merk heeft ‘kunst’ als uitgangspunt genomen bij het ontwerpen van de wintercollectie 2013/14.

Kunst is mooi, het kan je verbazen, bezielen en uiteraard inspireren. En dat is precies waar 4funkyflavours ook zo sterk in is! De rijke kleuren en diversiteit aan vormen van de verschillende stromingen in de kunst zijn het uitgangspunt voor de nieuwe wintercollectie van 4funkyflavours.

Ze hebben zich laten inspireren door de stijlen van de grootmeesters van de kunst, maar dan wel met een funky twist. Zoals altijd is ook deze keer de collectie gebaseerd op 4 Flavours, deze keer op vier stromingen in de kunst: rococo, minimalisme, kubisme en popart.

Neem bijvoorbeeld het kubisme. Vierkantjes en lijnen, kubussen en kruizen. Alles creatief gecombineerd in opvallende kleuren vormen de basis van deze smaak. De patronen die hieruit ontstaan zijn zorgen voor een verrassend geheel met een hele eigen retro twist!

Elk product van de nieuwe collectie is op verschillende manieren te combineren. En zoals altijd zijn draagbaarheid, comfort en aantrekkingskracht de belangrijkste uitgangspunten!

Bekijk de wintercollectie ‘a day in the museum’ van 4funkyflavours in de webwinkel van Zazou!

Foto’s via Zazou.