Nieuw bij Kixx Online: het Nederlandse merk LoFff

Er is weer een leuk merk toegevoegd aan het assortiment van Kixx Online: LoFff. Dit Nederlandse label ontwerpt en produceert hun kleding helemaal in eigen hand.

Ze bepalen zelf hun kleurengebruik, onafhankelijk van de trendboeken. Ook het ontwikkelen van dessins en het printen van de stoffen doet LoFff vervolgens zelf. De ontwerpen worden nog gewoon met de hand getekend, met als gevolg dat de kledingstukken vanaf het allereerste stadium een ziel hebben en nooit plat worden.

Het hele proces echt in eigen hand dus bij LofFf! En dat zie je als je een LoFff collectie bekijkt, bijvoorbeeld bij Kixx Online! Kixx Online verkoopt uitsluitend merkkleding. In de webshop vind je een groot assortiment van de leukste kinderkledingmerken.

Naast LoFfF vind je bij Kixx Online o.a. de merken: Design Heroes, S&D le Chic, Paul Frank, Molo, Joe Color, Desigual, Doerak, Kidz-Art, Salty Dog, Quapi, Vinrose en American Outfitters. Je ontvangt momenteel 50% korting op alle zomercollecties, kijk op onze actiepagina voor deze en meer kortingsacties!

Foto’s via LoFff.