Nieuw in Nederland: Winter Water Factory

Webshop Love, Peace & Joy introduceert in Nederland en België een nieuw organic label voor kinderen: Winter Water Factory. Dit label kenmerkt zich door krachtige illustraties geprint op 100% zacht en biologisch katoen.

Winter Water Factory is gevestigd in Brooklyn. Het label is gespecialiseerd in organische kinderkleding. De prachtige textiel prints worden gedrukt op zacht, puur biologisch katoen.

Winter Water Factory staat voor het creëren van hoogwaardige kwaliteit, maar wil daarbij de planeet gezond houden. Daarom wordt enkel gewerkt met 100% gecertificeerd biologisch katoen. De gehele productie, van het maken van de stof tot het zetten van de laatste steek, wordt gedaan in de Verenigde Staten.

Winter Water Factory gaat de Europese markt veroveren en is nu ook verkrijgbaar bij Love, Peace & Joy, één van de eerste webshops die het label in Nederland en België gaat verkopen.

De collectie bestaat uit longsleeves, hoodies, jurken en jumpsuits (voor baby’s en kinderen van 0-8 jaar) en zal de komende seizoenen bij Love, Peace & Joy verder worden uitgebreid.

Foto’s via Love, Peace & Joy.