Nieuwe lunchboxen in assortiment van Blafre

Wat een geweldige nieuwe lunchboxen heeft het vrolijke retro merk Blafre in het assortiment! Leuk voor als de kids straks weer naar school gaan.

Ingrid, de ontwerpster van het Noorse merk Blafre, groeide op een boerderij in Noorwegen op. Op het erf stond een oude tractor, die Ingrid tot vandaag inspireert. De traktor kwam weer tot leven als leuke lunchbox!

En niet zomaar een lunchbox. Blafre wil de ecologische voetafdruk van haar merk zo klein mogelijk houden en produceert de lunchbox daarom lokaal. Daarnaast zijn de kleurrijke lunchboxen vrij van schadelijke chemische stoffen en BPA.

Ook aan de kleinsten is gedacht: de lunchox is licht en makkelijk hanteerbaar voor kleine handen die graag zelf hun lunchbox open maken. Met zo’n gezonde lunchbox kan het niet anders: de middagpauze wordt het komende schooljaar kleurrijk en gezond!

De lunchbox, ook verkrijgbaar in de vorm van een uil, is o.a. verkrijgbaar bij webwinkel De Kleine Zebra. Naast deze lunchboxen hebben deze webwinkels ook de overige artikelen van Blafre in het assortiment. Leuke blikken, drinkflesjes, muurstickers, stationery producten, beddengoed en meer!

Foto’s via De Kleine Zebra.