Tingelijn, een fysieke en online kinderwinkel!

Al 18 jaar is Tingelijn de kinderwinkel in Soest een bekend adres voor origineel, duurzaam en veelal houten speelgoed met veel speelwaarde voor kinderen.

Sinds een jaar verkopen ze een groot deel van hun assortiment ook online via de webwinkel Tingelijn. De oprichtster van de winkel heeft een achtergrond in het onderwijs. Het is dan ook geen toeval dat er veel educatief speelgoed en materiaal ter ondersteuning van het onderwijs wordt aangeboden in de (web)winkel!

Ook ben je bij Tingelijn aan het juiste adres voor kraamcadeaus van het nieuwe hippe merk Qukel en knuffels van Happy horse, prachtig knutselmateriaal van Djeco, lieve poppen van Corolle en spelletjes van Haba.

Voor verkleed-fans heeft Tingelijn een groot aanbod aan verkleedkleren van o.a. Souza for Kids en Trullala. En voor kleine muziekliefhebbers zijn er muziekinstrumenten van New Classic Toys.

Dus ben je op zoek naar mooi houten speelgoed, een leuke pop, verkleedkleding of een kraamcadeau? Ben je op zoek naar spelmateriaal ter ondersteuning van het onderwijs of zoek je speelgoed voor een wat ouder kind? Bezoek dan snel de webwinkel van Tingelijn!

Tingelijn levert graag alles zo snel mogelijk, daarom is bijna alles in de webwinkel ook daadwerkelijk op voorraad.

Foto’s via Tingelijn.