Stoer, speels en vrolijk, dat is webshop Apenkopje!

Als je op zoek bent naar hippe kleding voor stoere jongens tot 5 jaar dat moet je bij webwinkel Apenkopje zijn! Bij deze webwinkel hebben ze een prachtige collectie stoere, hippe en vrolijke jongenskleding.

Tractor t-shirt

Maar kinderkleding moet niet alleen stoer, hip en vrolijk zijn, kinderen moeten zich er ook lekker in kunnen bewegen. En kruipen, spelen en stoeien kunnen ze in de kleertjes die je bij Apenkopje vindt!

Lili + Sid

De merken die je bij Apenkopje vindt zie je nog niet in heel veel webwinkels. Dus ook als je van unieke kleding houdt ben je bij Apenkopje aan het juiste adres.

Kleding Aapje4Kids

Exclusief verkrijgbaar bij Apenkopje zijn bijvoorbeeld de hippe en zomerse babysetjes van Lilly + Sid. Overigens zijn alle kleertjes die je bij Apenkopje vindt kleurrijk, gemaakt van zachte stoffen en hebben een sprekende stijl.

Tshirts Aapje4Kids

Zoals de shirts van het merk Toby Tiger, een label met kleurrijke kleding en voor kinderen herkenbare applicaties in het assortiment. Binnenkort komt de zomercollectie van Eggkids online bij Apenkopje met stuk voor stuk makkelijk zittende kleding waar kids lekker in kunnen spelen.

Eggkids

Leuk om te weten: met je aankoop bij Apenkopje steun je Stichting Make-A-Wish Nederland. Door je kinderkleertjes online bij deze webwinkel te kopen, help je mee om de droom van een ernstig ziek kind uit te laten komen!

Foto’s via Apenkopje.