De sale is begonnen bij webshop Olliewood!

Bij webwinkel Olliewood is de sale begonnen op de zomercollecties van 2014! Deze week start de sale met 25% korting. Elke vier dagen ontvang je 5% meer korting om 11 juni te eindigen met 40%.

Jottum 2014

Sinds Kixx-Online de webshop Olliewood heeft overgenomen zijn er veel merken aan het assortiment van Olliewood toegevoegd. Vingino, Beebielove, Feetje, Sturdy en Jubel zijn nieuwe merken die je tussen de oude bekende merken, zoals Jottum, vindt.

Jottum zomer 2014

Jottum werd in 1996 opgericht door de Nederlandse ontwerpster Anky Groothof. In het begin van haar carrière Anky werkte als ontwerpster van kostuums voor in het theater en de opera, deze invloeden zie je dan ook duidelijk terug in de kleding die ze voor Jottum ontwerpt: veel elegante echte meisjes kleding gemaakt van exclusieve stoffen.

jottum bij olliewood

Jottum is zowel nationaal als internationaal succesvol is. Met de klassieke look met frisse en eigentijdse accenten valt de kleding van Jottum bij iedereen in de smaak. Je herkent de kleding van Jottum direct. De ontwerpen zijn vaak klassiek van stijl, maar door het gebruik van eigentijdse materialen en hippe dessins is de kleding van Jottum altijd modieus. Frisse en contrasterende kleuren maken het geheel helemaal van nu!

Als je fan bent van Jottum ben je bij Olliewood aan het juiste adres, zeker nu de sale begonnen is!

Foto’s via Jottum.