HippeKidsKamer: dromen in een prachtige kinderkamer!

Welk kind droomt niet van een mooie hippe kinderkamer met bijzondere accessoires? Sinds styliste Vanessa Lakerveld haar webshop HippeKidsKamer opende, is dagenlang zoeken naar originele kinderkamer accessoires of eigentijdse eyecatchers verleden tijd.

Een kamer om van te dromen ligt binnen handbereik! Met haar website en webshop HippeKidsKamer wil Vanessa laten zien dat je met het kiezen van de juiste accessoires in een handomdraai een sfeervolle, originele baby, kinder- of tienerkamer kunt creëren.

Aan de hand van inspirerende foto’s van kinderkamers word je op ideeën gebracht. Originele verlichting, bedtextiel, kussens, vloerkleden en meer hippe accessoires. Bij HippeKidsKamer vind je naast kwaliteitsproducten uit Nederland ook producten uit Denemarken, Frankrijk en Spanje.

Bij HippeKidsKamer vind je eyecatchers zoals de prachtige dekentjes van Georges en Rosalie en de decoratieve retro popjes van Lapin and Me. Sinds kort is het aanbod uitgebreid met een lijn kinderkamer accessoires van het in Nederland nog niet zo bekende merk Nobodinoz.

Heb je geen kinderkamer om in te richten, maar ben of ken je wel (aanstaande) ouders? Neem eens een kijkje bij de bijzonder mooie (kraam)cadeaus van HippeKidsKamer. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te geven!

Foto’s via HippeKidsKamer.