Korting op reistrolley’s met naam bij Bulbby!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau met een persoonlijk tintje? Dan ben je bij Bulbby aan het goede adres! Je vindt er talloze leuke, unieke en vrolijke cadeaus die je kan laten bedrukken met de gewenste naam of met bijvoorbeeld een zelf ontworpen logo.

Bulbby reistrolley

Met de zon die de laatste tijd volop schijnt wordt het tijd om de vakantie te plannen. En omdat ze bij Bulbby het voorjaar in hun bol hebben, geven ze maar liefst 30% korting op alle reistrolley’s! Kijk voor informatie over deze korting op onze actiepagina.

Niet alleen reistrolley’s, maar van tassen en boeken tot aan kleding en textiel, alles kan je bestellen bij Bulbby en laten voorzien een naam of logo. Op deze manier heb je een leuk cadeau met een persoonlijk tintje!

Nieuw bij Bulbby is een leuke shopper. Leuk voor de mama’s om erbij te hebben want van tassen kan je er nooit genoeg hebben, toch? De shopper is gemaakt van stoer canvas materiaal en heeft lichtbruine leren hengsels.

De tas is mooi afgewerkt met een binnenvoering, een binnenvakje en hij is af te sluiten met een drukknoop. Kies een leuke print of verzin een leuke tekst en maak zo je eigen unieke tas!

Foto’s via Bulbby.