Maak kennis met Ninie’s kinderkledinglijn!

Het merk Ninie kinderkleding staat voor hippe, kleurrijke, vrolijke en eerlijk geproduceerde kinderkleding voor meiden!

niniekinderkleding

Ninie kinderkleding verkoopt een eigen kledinglijn met zwierige jurken, hippe, sportieve rokjes, romantische jurken en rokjes, t-shirts en leggings met hippe, kleurrijke prints, basic shirts, rokjes en bolero’s.

Ninie kleding

In de Ninie zomercollectie van 2014 zie je pauwen, vlinders, vogels, bloemen, felle kleuren, bloemen in de kleuren van de regenboog, rood, roze, lime groen, wit, zwart, en pastelkleuren.

Het doel van Ninie is om mensen blij te maken met eerlijk geproduceerde kleding en accessoires en daarnaast goede doelen te steunen. Ninie kinderkleding verkoopt naast haar eigen kledinglijn de complete collectie van Dutch Heroes (voorheen Design Heroes) en The Dutch Design Bakery. Daarnaast hebben ze ook de merken Keedo, Mala, Pippi, CeLaVi en Minymo in de collectie.

ninie kinderkleding

Ninie staat voor kwaliteit, service, snelheid en je krijgt allerlei leuke extra’s. Maak kennis met dit vrolijke en betaalbare label en profiteer via KIDSwebwinkelen van 20% korting op de collectie! Kijk voor informatie over deze kortinsgactie op onze actiepagina.

Foto’s via Ninie.