Ook Sint shopt graag in de webshop van IkenIk!

De in 2007 opgerichte webwinkel IKenIK is een webwinkel met een enorm assortiment. Je vindt er naast baby- en kinderkamer accessoires, textiel, beddengoed, kraamcadeaus en kleding ook heel veel speelgoed.

Er is een groot aanbod aan mooie houten speelgoed van de merken Janod en Kidkraft. Het is de ideale webshop voor de Sint waar hij voor elk wat wils zal kunnen vinden!

Bij IKenIK shop je handig op leeftijd, op thema of op merknaam. Want aan merken geen gebrek bij IKenIK, je vind er bijna elk merk wat je kan bedenken. Van sommige merken hebben ze bijna de gehele collectie in het assortiment, daarom is er voor die merken een speciale merkshop ingericht op de website.

IKenIK noemt zichzelf de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland. Daar zouden ze gezien het uitgebreide assortiment zomaar eens gelijk in kunnen hebben!

Om het de Sint makkelijk te maken heeft IKenIK een speciale Sinterklaasshop ingericht op de website. Vergeet niet om op onze actiepagina te kijken voor speciale kortingsacties van IkenIK op Lief! producten!

Foto’s via IKenIK.