Sla je slag: summersale bij veel webwinkels!

De zomer is nog niet eens echt begonnen en de zomerkleding ligt alweer afgeprijsd in de webwinkels. De summersale is losgebarsten, dus dit is het moment om de mooiste merken te scoren tegen lage prijzen!

brandkids 2

KIDSwebwinkelen heeft deze week drie webwinkels voor je uitgezocht waar je zeker zult slagen:

Brandkids
Deze inspirerende webshop richt zich op stijlbewuste moeders die voor haar kinderen altijd op zoek zijn naar de beste en mooiste kinderkleding. Bij Brandkids vind je kinderkleding van o.a. de merken: Bomba for Girls, Imps&Elfs, Moodstreet, Supertrash, Noppies en meer. Nu tot 50% korting!

Brandkids boys

Kixx-Online
Een webwinkel met alle merken in het assortiment die je maar kan bedenken: Bengh, Bor*z, Claesen’s, Replay, Bomba, Muy Malo, Scotch & Soda, Vingino, Retour, Scotch R’Belle, NoNo, Baker Bridge, Supertrash, Beebielove, Sevenoneseven etc! Alles verzameld onder 1 dak voor hippe kinderen en jongvolwassenen. Bij Kixx-Online nu 50% korting op alles.

Olliewood
Bij deze webwinkel vind je een groot aanbod van nieuwe en overjarige collecties van kinderkleding en babykleding en alleen de beste merken (o.a. Jottum, Cakewalk, Mim-pi, Vingino en Moodstreet) Bovendien zijn er elke dag nieuwe aanvullingen en koopjes te vinden. Ook bij Olliewood ontvang je nu 50% korting.

brandkids1

Naast deze drie webwinkels zijn er natuurlijk nog veel meer webwinkels waar je al met korting kan shoppen, kijk hiervoor op onze actiepagina.

Foto’s via Brandkids.