Summer 2014 collection by mundo melocotón!

Just add water! Dat is de naam voor de zomercollectie 2014 van het Belgische label Mundo Melocotón, een label voor kids van 0 tot 6. Dit leuke merk is verkrijgbaar bij De Kleine Zebra.

mundo melocotón 2

Denk aan het zand tussen je tenen, de zon op je huid. Denk aan aquablauw water en smeltende ijsjes, aan vuurtorens in de verte en de ondergaande zon. Elk jaar komt het vrolijke label mundo melocotón met een vakantiecollectie: speelvriendelijke kleertjes die comfortabel zitten en die je zonder meer kan meenemen in je vakantiekoffer. De kleuren uit de hele collectie passen immers perfect bij elkaar!

mundo melocotón

Deze zomer laat mundo melocotón zich inspireren door het mediterrane Portugal. Naast de kleuren rood, blauw en groen zien we voor het eerst T-shirts, strandkleedjes, rokjes, jersey chino’s en cardigans in zachte watertinten geïnspireerd door de zee, ijsjes en kleverige handjes! Mintgroen, jade en vintage geel zijn niet te missen in de vakantiekoffer.

mundo melocotón 4

En dan was er ineens een ongelooflijk warm geel: dé nieuwe kleur in de vaste collectie bij mundo melocotón. Een kleur die je een instant vakantiegevoel bezorgt. Gecombineerd met donkerblauw of aqua zorgen de zachte gele hoodies, rokjes en shortjes voor een schilderachtige marine-look, die niet misstaat in de traditionele, Portugese vissersdorpjes.

dekleinezebra

De zomerse collectie van mundo melocotón is te online bestellen bij webshop De Kleine Zebra!

Foto’s via Mundo Melocotón
.