Veel tassen van ZEBRA bij webshop IkenIk!

Het Nederlandse merk Zebra Trends ontwerpt en produceert o.a. trendy kindertassen, luiertassen, paraplu’s en portemonnees onder het label ZEBRA. Ieder seizoen zorgt Zebra Trends weer voor kleurrijke schooltassen en weekendtassen, je kunt ze o.a. bij IkenIk bestellen.

Zebra Trends tas

De tassen zijn makkelijk schoon te maken. Ook voor de kleinere kinderen zijn er talloze leuke exemplaren in het assortiment met handzame afmetingen en een apart vak voor de drinkbeker.

Zebra trends tassen

De tassen voor de oudere kinderen zijn voorzien van een extra vakje voor de mobiele telefoon in de voering. De bodem van de tassen is verstevigd en als je hem neerzet staat de tas op vier metalen studs. Zo blijft de tas altijd netjes in vorm schoon aan de onderkant, ook als je ‘m op de grond zet.

Tassen zebra

Kenmerkend voor de tassen van Zebra Trends die IkenIk in het assortiment heeft zijn de vrolijke kleuren en de mooie prints waar je meteen blij van wordt!

Zebratrends vilten tassen

Naast de collectie tassen voor kinderen heeft Zebra Trends ook een prachtige collectie voor de moeders zoals bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde kleurrijke tassen van vilt. Tot eind augustus shop je alle tassen van Zebra Trends zonder verzendkosten bij webshop IkenIk!

Foto’s via IkenIk.