Verrassend en vernieuwend, dat is Deng!

Deng! wordt gerund door Danielle en Georgine, twee meiden met een passie voor ondernemen. Dat ondernemen helemaal hun ding is blijkt ook wel.

In 2011 zijn ze begonnen met Klein & Stoer, een webshop in baby- en kinderkleding. Naast stoere merken kleding wordt er in deze shop ook te gek speelgoed, hippe kindermeubels en verschillende accessoires verkocht.

Het jaar 2013 werd het jaar van deng! Bij deng! vind je een uitgebreid assortiment speelgoedkisten en kindermeubels. De hippe accessoires maken het assortiment compleet. Danielle en Georgine blijven de collectie uitbreiden en ontwikkelen continue door, wat zorgt voor een aantrekkelijk aanbod.

Stoer, urban en vintage is de speelgoedkist van sloophout, gemaakt van verschillende soorten gerecycled hout. En met de limited edition haal je een echte blikvanger in huis. Design, hip en stoer!

Bij deng! vind je ook te gekke kindermeubels als stoelen en tafels, banken en kasten, krukjes, poefen en stoere kinderbedden. Deng! heeft een uitgebreide collectie kindermeubels in verschillende stijlen. Vernieuwend en verrassend. Dat is deng!

Bij Klein & Stoer vind je het assortiment onder meubels en speelgoedkisten.

Foto’s via Klein & Stoer.