De stoere Newborn Limited Edition collectie van Z8!

Met trots presenteert Z8 hun Black & White collectie. Deze collectie is een uitstapje van het design team en anders is heel anders dan wat je van Z8 gewend bent.

limited collection z8

Om uiting te geven aan hun inspiratie hebben ze er voor gekozen om deze collectie als Limited Edition aan te bieden. Het Z8 team hoopt dat iedereen net zo enthousiast is over de collectie als zij zelf!

limited z8

De Limited Edition is verkrijgbaar bij deze webshops in de maten 50 t/m 86. Het is een unieke babycollectie waarmee je iedere modebewuste vader en moeder (in spé) kunt verrassen.

z8 limited

De reguliere collectie van Z8 Newborn komt deze zomer met een nieuw sportief thema: at the Gym. De basiskleuren zijn navy en wit en worden aangevuld met soft mint en soft roze. De kleur mint is helemaal nieuw in de collectie van Z8, een ideale kleur die zowel door jongetjes als meisjes gedragen worden.

z8 at the gym

De Newborn kleding kan gedragen worden met de zacht gebreide vestjes in wit of navy-wit gestreept. Maak de outfit helemaal af met bijpassende mutsjes en sokjes of een speenkoord in de vorm van een strik in de kleuren roze en mint, je bestelt het bij deze webshops!

Foto’s via Z8.