Dress like who? Dress like Flo!

Het kinderkledingmerk Flo is ontstaan uit de winkel Ko & Flo. Deze winkel is al 17 jaar een begrip in Oosterhout en de laatste jaren ook een begrip online.

dress like flo

In de collecties van andere merken misten ze leuke betaalbare t-shirts. In de zomer van 2010 besloten ze die zelf te gaan ontwerpen en maakten daar omheen een kleine compacte collectie, zodat ze een verhaal konden neerzetten.

Dress like Flo 1

Ze hadden destijds het idee om de collectie alleen in eigen (web)winkel te koop aan te bieden. In de eerste drie seizoenen was dat meteen een groot succes.

Dress llike Flo

Na 3 seizoenen alleen voor Ko & Flo collectie te hebben gemaakt dachten ze: “als dit bij ons zo goed scoort, waarom zou het niet bij andere (web)winkels goed verkopen”? Zo gezegd, zo gedaan! Inmiddels is het merk verkrijgbaar bij veel andere (web)winkels in Nederland, bijvoorbeeld bij deze webshops.

Dress like flo 2

Sleutelwoorden van de 4 collecties die het merk per jaar op de markt brengt zijn combineerbaarheid, eenvoud, draagbaarheid en betaalbaarheid. De meisjeskleding is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 164. Voor jongens brengen ze vanaf dit najaar 2 collecties per jaar in de maten 68 t/m 128.

Foto’s via (dress like) Flo.