Het is nu het moment om een winterjas te kopen!

Hoewel de zon heel erg z’n best doet is het een feit: de zomer is voorbij… De temperaturen dalen dus de winterjas mag weer uit het stof gehaald worden. Vaak realiseer je je dan hoe hard je zoon of dochter deze zomer weer is gegroeid waardoor de zoektocht naar een perfecte winterjas gaat beginnen.

jassen kixx online

Een winterjas wordt dagelijks gedragen en het is dus belangrijk dat deze jas bij elke outfit past. Om stress te voorkomen raadt Kixx-Online je aan om vroegtijdig op zoek te gaan naar de juiste jas voor je zoon of dochter want: de keuze is reuze!

Jassen Kixx

In het modebeeld van deze winter zien we o.a. de parka, een jas waarmee je altijd goed zit, welke gelegenheid je ook hebt. Het is een jas die eigenlijk bij iedereen in de garderobe hoort te hangen.

bomberjas kixx online

En wat dacht je van het bomberjack? Dit stoere jack is terug van weggeweest en kun je combineren met elke outfit. Zelfs bij een nettere outfit, het jack geeft dan juist een hip effect. Met een leuke print of liever uni? We zien het allemaal aankomende winter.

jas bontje

Naast de parka en het bomberjack zie je ook veel zacht aaibare nepbontjes. Ook vind je deze winter veel vrolijk gekleurde jassen waarmee je de donkere dagen opfleurt. Neon roze, appeltjesgroen of kanariegeel, bij Kixx-Online zijn ze er gek op!

Via Kixx-Onine.