Ideaal voor Oilily-fans, de online Oilily outlet!

Het Nederlandse label Oilily vierde vorig jaar haar 50ste verjaardag. Een mijlpaal voor dit merk dat door iedereen geassocieerd wordt met rijkheid aan kleuren en extravagantie zoals je dat op de onderstaande afbeelding van de wintercollectie 2013/2014 kan zien.

Oilily

Het heeft overigens een lange tijd geduurd voordat de kleding van Oilily echt populair werd. De gewaagde combinatie van rood met roze en oranje en de fantasievolle ontwerpen van Oilily is men pas in de jaren 80 gaan waarderen.

Outlet Oilily

Dit kwam mede door het uitgeven van een eigen magazine en het feit dat beroemdheden uit het buitenland het merk gingen dragen. Naast vele hoogtepunten heeft het bedrijf ook dieptepunten gekend. Inmiddels is Oilily echter weer helemaal terug!

Oilily  boys outlet

Niet alleen terug in de handen van de familie die het destijds heeft opgericht, maar ook terug in de markt. Oilily heeft gewerkt aan een nieuw imago met een meer bohémien-achtig en volwassen uitstraling. Momenteel heeft Oilily een eigen kinder-, dames-, parfum- en accessoirelijn.

Boys oilily

In de outlet van Oilily shop je nu met 50% korting op de wintercollectie 2014. Kijk snel in de webshop van Oilily of er nog wat voor je bij zit en kies voor de optie ‘outlet’ in hun menu!

Foto’s via Oilily.