Je hebt poppen en … poppen van Götz!

We geven je nog even een tip een tip voor Sinterklaas, want met zo’n prachtige handgemaakte speelpop van Götz maakt de Sint straks alle kleine meisjes blij!

De poppen van Götz, te bestellen bij Bol.com, hebben een levensechte look en perfect afgewerkte details. De poppen hebben haar dat gewassen en gestyled kan worden en de vele outfits die los verkrijgbaar zijn volgen steeds de laatste modetrends.

De poppen van Götz, hebben verschillende prijzen gewonnen voor hun uitstekende kwaliteit en trendy design. Met hun expressieve gezichtjes, persoonlijkheid en charme veroveren deze poppen het hart van elk meisje.

In 1950 stichtten Marianne en Franz Götz een poppenfabriek in Rödental, Duitsland. Vandaag worden daar nog steeds met veel aandacht en liefde unieke poppen gemaakt.

poppen gotz

De poppen van Götz zijn gemaakt om de ontwikkeling van kinderen bij het spelen te stimuleren. Alle poppen zijn door kunstenaars gemodelleerd. De neutrale menselijke mimiek, liefdevolle details en de natuurlijke bewegingsmogelijkheden ondersteunen het rollenspel van het kind.

Daardoor kunnen de cognitieve, motorische en creatieve vaardigheden en het sociaal gedrag van het kind optimaal ontwikkeld worden. Bestel je een pop van Götz bij Bol.com dan haal je echt een top-pop in huis!

Foto’s via Bol.com.