Kinderkleding-tekoop, de webshop van ’t Elfje!

Toen Lauran en Nettie van der Heijden in 1989 kinderkledingwinkel ’t Elfje in Tilburg begonnen, hadden zij een gezellige winkel voor ogen van maximaal 100 m2
met niet meer dan drie man personeel. ’t Elfje is inmiddels uitgebreid met een webwinkel en is van 20 m2 vergroot naar 300 m2, met ruim 80 merken in de collectie en 70 man personeel!

kinderkleding tekoop

Hoewel het boven verwachting goed gaat met ’t Elfje, vonden de eigenaren het in 2007 toch tijd om uit te breiden naar het web. Naast de fysieke winkel startten zij de webwinkel Kinderkleding-tekoop.nl. Ze merkten steeds vaker dat er mensen in de winkel kwamen kijken pasten, maar de kleding uiteindelijk via webwinkels bestelden. Dat knaagde, dus besloten ze zelf ook een webshop te starten.

vingino bij kinderkleding tekoop

En met succes! Dat ligt ook aan de gekozen naam voor de webwinkel. Aangezien ze heel Nederland wilden bereiken hebben ze ervoor gekozen de webshop een andere naam dan de fysieke winkel te geven. Met de gekozen naam kinderkleding-tekoop.nl worden ze beter gevonden op internet.

kinderkledingtekoop

Lauran en Nettie van der Heijden genieten duidelijk van het werk en ook de derde generatie staat te trappelen om het stokje over te nemen. Dochter Debbie is alweer zeven jaar werkzaam bij ’t Elfje en Kinderkleding-tekoop.nl. Neem een kijkje in de webshop met alle merken kinderkleding die je maar kunt bedenken!

Foto’s via Kinderkleding-tekoop.nl.