Leuk, de kindercollectie van Bloomingville!

Voor het eerst sinds de oprichting van Bloomingville staat het Deense merk opnieuw in haar kinderschoenen! Want onlangs is dit populaire Scandinavisch label met een kids collectie op de markt gekomen. De Kleine Zebra heeft deze collectie natuurlijk meteen in hun assortiment opgenomen.

Bloomingville kids

Een grote liefde voor een onbezonnen kindertijd was de drijfveer achter de gloednieuwe Bloomingville Mini collectie waarvoor de Deense illustratrice Nanna Asmussen een reeks mooie producten ontwierp.

Bloomingville kids

Het resultaat? Een prachtige, verrassende collectie die helemaal van deze tijd is. De collectie wordt gekenmerkt door veel wit, zwarte pentekeningen en mooie pastelkleuren. Er is een prachtige servieslijn met leuke borden, alfabet- en muizenbekers die van elke maaltijd een feestje maken! Bekijk de collectie bij De Kleine Zebra!

Kids bloomingville

Daarnaast is er een uitgebreide collectie accessoires voor de kinderkamer met kussens, beddengoed, kleden en mooie posters voor aan de muur. Ook het kinderbeddengoed is trouwens een schot in de roos!

Beddengoed bloomingville

De fantasierijke illustraties van dieren gecombineerde met de frisse kleuren zullen een glimlach op het gezicht van je kids (en jezelf) toveren en zullen het zeker goed doen als kraamcadeau!

Je shopt de leuke kinderlijn van Bloomingville bij webshop De Kleine Zebra. Er zullen de komende tijd nog meer leuke items uit de nieuwe mini collectie aan hun assortiment worden toegevoegd.

Foto’s via Bloomingville.