Little Dutch: altijd kleurrijk en sprankelend!

Little Dutch is een kleurrijk en sprankelend label voor de allerkleinsten, reden genoeg voor webshop IkenIk om een speciale Little Dutch afdeling in hun webshop in te richten.

Little Dutch 1

In het assortiment van dit Nederlandse label vind je originele kinderkamerartikelen. Alle accessoires van Little Dutch zijn met grote zorg ­speciaal ontwikkeld voor de baby- of kinderkamer. De bijzondere designs worden gekenmerkt door mooie materialen en kleurrijke dessins. Zo creëer je een prachtig paleisje voor jouw kleintje!

little dutch 2

Het basisconcept van Little Dutch is dat de producten die zij maken niet alleen maar praktisch zijn, maar dat ze er ook mooi uitzien. Het is dus echt niet meer nodig om een keus te maken tussen functioneel of mooi, kies je voor Little Dutch dan krijg je gewoon beide. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

little dutch 3

Inmiddels is Little Dutch uitgegroeid tot een gevestigde naam, zowel in Nederland als tot ver over de grenzen. Het concept: kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. De liefde en passie van het team achter Little Dutch zie je duidelijk terug in de ontwerpen.

little dutch 4

Little Dutch heeft dan ook een duidelijke visie: de producten zijn niet alleen functioneel, maar zien er vooral heel aantrekkelijk uit en zijn altijd op originele wijze afgewerkt. Trendy en toch tijdloos, zodat je nooit uitgekeken raakt en eindeloos kunt blijven combineren. Neem een kijkje bij IkenIk in hun speciale Little Dutch shop!

Foto’s via Little Dutch.