MortenZ: nonchalant, sportief en Nederlands!

Eerder op ons blog verscheen er al een artikel over Ninni Vi meisjeskleding. Een kleurrijk, sportief Nederlands label voor meisjeskleding. De eigenaresse van Ninni Vi heeft ook aan de jongens gedacht en lanceerde daarom ook het boyslabel MortenZ. Het merk lanceerde de eerste wintercollectie in 2013.

MortenZ

Ook dit merk is inmiddels uitgegroeid tot het merk voor de exclusieve sportieve trendsetter! De collectie wordt getypeerd door een basic, stoere en sportieve uitstraling. Mortenz staat daarbij ook voor comfort en heeft een nonchalante look met subtiele details. Een merk dat jongens in een kledingwinkel er zelf direct uitpikken!

MortenZ 2015

Door de relaxte stoffen vinden ze de kleding ook nog eens heerlijk zitten. De sweatpants zitten namelijk net zo lekker als de ouderwetse joggingbroeken, maar hebben een luxere uitstraling wat de moeders dan vooral weer leuk vinden. De stoffen zijn mooier en de details maken de broeken net wat luxer.

Boyslabel MortenZ

De kracht van het MortenZ concept is de compacte collecties, de perfecte pasvorm en het feit dat alle kleding optimaal te mixen en matchen is. Zowel de collectie van Ninni Vi als die van MortenZ is heel herkenbaar zijn maar laten elk seizoen toch weer een totaal nieuw beeld zien. De kleding is verkrijgbaar in de maten 98 t/m 152. MortenZ is online verkrijgbaar bij deze webwinkels.

Foto’s via MortenZ.