Zomercollectie van Ninie kinderkleding online!

Ninie Kinderkleding is een vrolijke, hippe, kleurrijke webwinkel voor jonge meiden. De unieke eigen lijn is uitsluitend verkrijgbaar via de eigen webshop. De Ninie kledinglijn wordt eerlijk geproduceerd in Nederland.

ninie

Daarnaast verkoopt Ninie in haar webshop als één van de weinige webshops in Nederland de complete collecties van Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery, ZieZoo en Mijn. Hip, eerlijk en kleurrijk, dat zijn de kenmerken van de zomercollectie van Ninie Kinderkleding.

Ninie collectie zomer 2015

Of je nu houdt van romantische jurkjes en rokjes met roesjes of t-shirts met een stoere print, Ninie Kinderkleding heeft voor iedereen wel een gave en passende outfit. Laat de zomer maar komen! Hippe meiden kunnen bijna niet kiezen uit de nieuwe zomercollectie van Ninie.

Deze bestaat elk seizoen uit felgekleurde rokjes en jurkjes met bloemen- en dierenprints en fijne basics om eindeloos mee te combineren. Maak het geheel af met een bijpassende legging en je bent klaar om te genieten van de eerste zonnestralen.

Ninie kinderkleding

Met de uitgebreide nieuwe collectie van Ninie Kinderkleding is het heel gemakkelijk om een leuke set samen te stellen. Op de website zijn bij ‘Shop-the-Look de mooiste zomersets te vinden. De kledingstukken op deze pagina zijn met zorg uitgezocht en matchen perfect bij elkaar. Bovendien krijg je op een setje 10% korting en kan je rekenen op een extra cadeautje!

Foto’s via Ninie Kinderkleding.