Alweer een te gekke wintercollectie van Molo!

Het Deense kinderkledingmerk Molo is begonnen met kinderkleding maken omdat zij iets aan de bestaande kindermode wilde toevoegen. En dat doet dit merk; iedere Molo collectie verrast je weer met haar unieke en onvoorspelbare collecties, bekijk ze bij deze webshops!

molo-2017

De kleding valt op door gekke stoere graphics en intense kleurcombinaties. Ook zijn humor en plezier duidelijk terug te zien in de ontwerpen van Molo. Met de duurzame, comfortabele en kleurrijke collecties van Molo kan een kind lekker bewegen en uiting geven aan zijn creativiteit.

molo-2017-winter

Ook de wintercollectie 2017 is weer top! Met thema’s als cowboys, race-auto’s, voetbal en de gek uitziende gemuteerde dieren is er dit seizoen goed aan de jongens gedacht. Zoals altijd draait het bij Molo voornamelijk om coole dierenprints. Elk seizoen weten ze er toch weer een unieke draai aan te geven waardoor de collectie altijd verrassend en hip is. De coole prints van de kleding tref je nu ook aan op tassen.

collectie-molo

Naast de shirts, hemdjes en sweaters is er ook deze collectie weer een aantal fijne joggingbroeken. Stoere ritsen, laag kruis en super zacht van binnen.
Ook een ideale joggingbroek om in te chillen dus!

molo-paarden

Voor de meiden zijn er zowel stoere prints als super lieve met kleine konijntjes. En natuurlijk, voor de echte paardenmeisjes zit er een prachtige trui in de collectie! Je shopt Molo online bij deze webshops.

Via Molo.