Beddengoed van Louis Le Sec bij De Kleine Zebra!

Webshop De Kleine Zebra heeft het mooie merk Louis Le Sec in haar collectie opgenomen. Want bedlinnen van Louis Le Sec is innoverend en maakt jong en oud blij. Waarom? Dat lees je hieronder!

louis le sec

Ik, Louis, ben ludiek bedlinnen. Slapen in het bos, je nestelen in de huid van de beer, de blaadjes van de bomen ontdekken of liever effen kleuren? Alles is combineerbaar en omkeerbaar, ideaal vinden ze bij De Kleine Zebra! Mijn wereld is sprookjesachtig en aangenaam want ik ben gemaakt van uiterst zachte 100% katoenjersey.

louis le sec 4

En last but not least, mijn ademende en lekdichte laag waarmee ik dekbedden, hoofdkussens en matrassen bescherm tegen vloeistoffen en huisstofmijt is natuurlijk heel praktisch en nuttig! Het beddengoed van Louis Le Sec helpt bij zindelijkheidstraining, ziekte en het voorkomen van allergische reactie. Dit dankzij een laag 100% katoenjersey en een membraan in polyurethaan (PU). PU is een hydrofiel, lucht doorlaatbaar membraan dat wel dampmoleculen doorlaat maar geen grote watermoleculen.

louis le sec 2

De stof is waterbestendig, maar maakt geen lawaai en is ademend en zacht. Daarnaast is het bedlinnen ook rekbaar, absorbeert vloeistoffen en geeft een fris gevoel. Bovendien vormt het een bescherming tegen huismijt, bacteriën en virussen en dat vinden ze heel belangrijk bij De Kleine Zebra.

louis le sec 3

Kortom: Louis Le Sec is een groot plezier voor jong en oud! En dat niet alleen in de slaapkamer, maar ook voor allerlei verzorgingsspullen voor je baby. Naast dekbedovertrekken, hoeslakens en kussens wordt de collectie aangevuld met hoezen voor aankleedkussens, bedomranders, slabbetjes, omslagdoeken en heerlijk grote badcapes.

Via De Kleine Zebra.