Bomba for Girls, where color meets quality!

Bomba for Girls is een Nederlands kinderkledingmerk voor meisjes. Écht een merk dat je vrolijk maakt, elk seizoen weer kleurrijk in combinatie met een prachtige kwaliteit. Niet voor niets heeft Kixx-Online dit merk al jaren in de collectie!

bomba-girls

In de webshop van Kixx-Online is dit merk niet zonder reden zo populair. De collecties zijn zeer compleet en bestaan uit onder andere leggings, funpants, rokjes, jurkjes en shirts. Tegenwoordig bestaat de collectie uit twee verschillende lijnen die je beide online kunt kopen. Bomba for Kids (maat 86-92 t/m 134-140) is vol met mooie, felle kleuren en is bedoeld voor de wat jongere meisjes.

bomba-2016-winter

Bomba for Girls (122-128 t/m 164-176). kenmerkt zich door wat zachtere tinten en een wat meer volwassen look en valt bij de iets oudere meiden in de smaak. Je kunt de kleren uit beide lijnen eenvoudig bij Kixx-Online te bestellen.

bomba

Shop je liever wat later in het seizoen en met korting? Dat komt goed uit, want ook van dit populaire meisjesmerk hebben ze bij Kixx-Online geregeld nog kleren online staan met korting. Wanneer je dus op zoek bent naar afgeprijsde meisjeskleding, kijk dan op de sale pagina en kijk wat er nog voor een leuke prijs te scoren valt!

Via Kixx-Online.